Ilmoittautuminen kesäkauden harrasteliikuntaryhmiin alkaa tiistaina 3.4. klo 10.00

28.3.2018Tarjoamme jälleen monta sporttista tapaa viettää kesäpäiviä

 

SPORTTIKERHOT 3-11v

Sporttikerhot toimivat koulujen kesäloma-ajan monilla kentillä ympäri Kangasalaa. Kerhoissa on omat ryhmät 3-4, 5-6 ja 7-11-vuotiaille.

Sporttikerhoissa vietetään kesäpäiviä liikunnallisen tekemisen parissa. Luvassa on paljon erilaisia aktiviteettejä aina frisbeegolfin ja Fun-Battlen kautta pesäpalloon ja perinteisiin pihapeleihin. Sporttikerhossa tutustutaan leikkimielisesti useisiin urheilulajeihin erilaisten viitepelien ja -leikkien avulla. Kerhoissa lapset pääsevät myös itse vaikuttamaan ohjelmaan. 

 

YLEISURHEILUKOULUT 2006-2015 synt.

Yleisurheilukoulut aloittavat toimintansa toukokuussa Kyötikkälän urheilukentällä ja jatkuvat läpi kesän. Urheilukouluissa harjoitellaan yleisurheilun peruslajitaitoja. Nopeus, ketteryys, tasapaino ja erilaiset liikkumistaidot kehittyvät kuin huomaamatta. Leikinomaisuus on toiminnan perusajatus, jonka pohjalta uusia taitoja opitaan. Erilaiset liikuntaleikit ovat urheilukoulussa tärkeässä osassa ja kesän aikana ehditäänkin oppia paljon uusia leikkejä ja tutustua moniin eri yleisurheilulajeihin.

 

SPORTTILEIRIT 5-11v

Sporttileirejä järjestetään kolmena eri viikonloppuna Vallitun leirikeskuksessa, ja lisäksi kesäkuun alussa on päiväleiri (ma-pe) lukion/Pikkolan koulun liikuntatiloissa.

Sporttileireillä on luvassa liikkumista pelien, leikkien ja uusien  lajikokeiluiden muodossa. Leirit tarjoavat lapsille paljon uusia elämyksiä, liikunnallisia aktiviteetteja, yhdessä tekemisen riemua sekä uusia ystäviä ja runsaasti hauskanpitoa.

 

Ilmoittautuminen ryhmiin alkaa nettisivuillamme tiistaina 3.4. klo 10.00.