2-3 apuohjaajaa vielä haussa talvikauden harrasteliikuntaryhmiin

20.8.2018

Haemme talvikaudeksi 2018-2019 liikunnallisia henkilöitä ohjaajiksi/apuohjaajiksi 2-9-vuotiaiden lasten temppukoulu-, sirkus ja akrobatia- ja nassikkapainiryhmiin. Mahdollisuus tuurailla myös muissa seuramme harrasteliikuntaryhmissä. Ryhmiä on monilla kouluilla ympäri Kangasalaa ja niihin voit tutustua tarkemmin osoitteessa: www.ku-68.com/harrasteliikunta/

Sinulle voidaan sopia vedettäväksi yksi tai useampia liikuntaryhmiä viikossa. Edellytämme sitoutumista saman ryhmän/ryhmien vetämiseen viikoittain pääsääntöisesti koko syys- ja kevätlukukauden ajan ja katsomme eduksi, mikäli voit ohjata useampana iltana viikossa. Mainitsethan hakemuksessa, minä iltoina olisit käytettävissä ja mitä ryhmää/ryhmiä mieluiten ohjaisit. 

Ohjauksia on pääasiassa arki-iltaisin klo 17-20 välillä ja n. 2-5h viikossa. Syyskausi ja ohjaukset alkavat viikolla 36 ja päättyvät viikolla 49. Kevätkausi alkaa viikolla 2 ja jatkuu viikolle 17.

Valittavalta henkilöltä katsomme eduksi:

-kokemusta lasten kanssa työskentelystä

-oma urheilutausta

 

Seura vastaa ohjaajien kouluttamisesta ja perehdyttämisestä.

Maksettava korvaus tuntiperusteinen; tehtävän, koulutuksen ja kokemuksen mukaan.

Työnantajana arvostamme joustavuutta, liikunnallisuutta, positiivista asennetta ja tekemisen meininkiä. Mikäli sinulta löytyy kaikkea tätä, pistä ihmeessä hakemusta tulemaan! :) Olethan myös vähintään 16-vuotias. 

 

Lisätietoja tehtävistä ja hakemukset: Ida Puttonen/0451201919, ku68harrasteliikunta(at)gmail.com