Ilmoittautuminen lasten kesäkauden harrasteliikuntaryhmiin alkaa ma 1.4. klo 10.00

26.3.2019
Tarjoamme jälleen monta sporttista tapaa viettää kesäpäiviä

 

SPORTTIKERHOT 3-10v

Sporttikerhot toimivat koulujen kesäloma-ajan monilla kentillä ympäri Kangasalaa. Kerhoissa on omat ryhmät 3-4, 5-6 ja 7-11-vuotiaille.

Sporttikerhoissa vietetään kesäpäiviä liikunnallisen tekemisen parissa. Luvassa on paljon erilaisia aktiviteettejä aina frisbeegolfin ja Fun-Battlen kautta pesäpalloon ja perinteisiin pihapeleihin. Sporttikerhossa tutustutaan leikkimielisesti useisiin urheilulajeihin erilaisten viitepelien ja -leikkien avulla. Kerhoissa lapset pääsevät myös itse vaikuttamaan ohjelmaan. 

 

YLEISURHEILUKOULUT 2007-2016 synt.

Yleisurheilukoulut aloittavat toimintansa toukokuussa Kyötikkälän urheilukentällä ja jatkuvat läpi kesän. Urheilukouluissa harjoitellaan yleisurheilun peruslajitaitoja. Nopeus, ketteryys, tasapaino ja erilaiset liikkumistaidot kehittyvät kuin huomaamatta. Leikinomaisuus on toiminnan perusajatus, jonka pohjalta uusia taitoja opitaan. Erilaiset liikuntaleikit ovat urheilukoulussa tärkeässä osassa ja kesän aikana ehditäänkin oppia paljon uusia leikkejä ja tutustua moniin eri yleisurheilulajeihin.

 

SPORTTILEIRIT 5-11v

Sporttileirejä järjestetään kaksi Vahderpään vapaa-aikakeskuksessa, ja lisäksi kesäkuun alussa on kaksi päiväleiriä (ma-pe) Suoraman koulun liikuntatiloissa.

Sporttileireillä on luvassa liikkumista pelien, leikkien ja uusien  lajikokeiluiden muodossa. Leirit tarjoavat lapsille paljon uusia elämyksiä, liikunnallisia aktiviteetteja, yhdessä tekemisen riemua sekä uusia ystäviä ja runsaasti hauskanpitoa.

 

Ilmoittautuminen ryhmiin alkaa nettisivuillamme maanantaina 1.4. klo 10.00.