Kangasalan Urheilijat KU-68 on ottanut käyttöönsä myClub -palvelun

18.6.2019

Kangasalan Urheilijat KU-68 on ottanut käyttöönsä myClub urheilu- ja vapaa-ajan yhteisöjen sähköisen jäsenohjauspalvelun, jonka avulla seuramme hallinnoi jäsenten läsnäoloseurantaa, järjestömaksuja, jäsenrekisteriä, tapahtumailmoittautumisia ja jäsentiedotteita. 

 

Jatkossa ilmoittautuminen kaikkiin tapahtumiin tapahtuu myClubin kautta. 

 

Jäsenenä saat käyttöoikeuden myClubiin, jolla voit ylläpitää itse kätevästi omia yhteystietojasi, saat laskut, jäsentiedotteet automaattisesti omalle jäsensivullesi. Omalta jäsensivultasi voit myös ilmoittautua helposti seuran avoimiin tapahtumiin ja seurata omaa harjoitteluaktiivisuuttasi. 

 

myClub on helppokäyttöinen web-sovellus, joka toimii kaikissa yleisimmissä selaimissa. Kaikki tietoliikenne on myClubissa suojattua, ja salasanat ovat järjestelmässä vahvasti salattuja. 

 

MyClubin myötä seura on ulkoistanut maksuvalvonnan Vismalle. MyClubissa tehdyt laskut ohjautuvat automaattisesti Visma PPG:n maksuvalvontajärjestelmään. Visma PPG hoitaa maksuvalvonnan, mahdolliset maksumuistutukset ja tarvittaessa perintätoimet seuran puolesta. Laskut luodaan ja lähetetään edelleen seuran toimesta.

 

Ohjeita myClubin käyttöön löydät täältä: https://myclub.helpscoutdocs.com

 

 

Mikäli sinulla on kysyttävää myClubista voit ottaa yhteyttä myClub-vastaavaan: Ida Puttonen, ku68harrasteliikunta@gmail.com / 045 1201919