TIEDOTE KU-68 HARRASTAJILLE

30.3.2020

Liikuntaryhmät ja joukkueiden harjoitukset peruttu toistaiseksi
Valtioneuvoston linjauksista johtuen kaikki harrasteliikuntaryhmät ja joukkueiden harjoitukset on peruttu toistaiseksi. Ilmoitamme, mikäli tilanne muuttuu. 

Tulemme laittamaan liikunnanohjaajiemme toimesta teille vinkkejä kotiharjoitteluun tämän viikon aikana. 

Suurimman osan ryhmistä kohdalla meillä on valmius jatkaa kevätkautta toukokuussa, mikäli tautitilanne sen sallii. 
 

Harrastemaksuista
Johtokunnan päätöksellä emme palauta kausimaksuja kevään 2020 osalta. Seuraa on kohdannut ylivoimainen ja meistä riippumaton este toteuttaa harrastustoimintaa, joten jo maksettujen kausimaksujen palautusvelvollisuutta ei ole. 

Lupaamme kuitenkin hyvittää tämän tulevan talvikauden harrastemaksuissa eli tulemme tarjoamaan teille alennuksen syksyn harrastemaksuihin. Lisäksi tarjoamme teille mahdollisuuden ilmoittautua ennakkoon tulevalle syyskaudelle (ilmoittautumisten aloitus kesä-heinäkuun vaihteessa). 
 

Kesäkauden ilmoittautumisista
Olemme suunnitelleet viime viikkoina kovasti tulevaa kesäkautta, joka toivottavasti päästään aloittamaan touko-kesäkuun vaihteessa. 

Ilmoittautumiset kesäkaudelle alkavat pääsiäisen jälkeen ja kesälle suunniteltu tarjonta tullaan julkaisemaan ensi viikolla (vko 15). 

--

Elämme poikkeuksellista aikaa ja tilanne on haastava myös meille urheiluseurana. Kannustamme harrastajiamme perheineen liikkumaan vallitsevasta tilanteesta huolimatta paljon ja monipuolisesti, viranomaisohjeistukset huomioiden. Paras tapa toteuttaa liikuntaa on varmasti se, että koko perhe liikkuu yhdessä. Ja haastammekin teidät kokeilemaan liikunnanohjaajiemme koostaman liikuntapaketin sisältöä (julkaistaan tällä viikolla). 
 

Terveyttä ja mukavia liikuntahetkiä kevääseen, 
 

Toiminnanjohtaja 
Ida Puttonen
0451201919
ku68harrasteliikunta(at)gmail.com

Johtokunnan puheenjohtaja
Reijo Hermanfors
0505827353
rr.hermanfors(at)gmail.com