Aikuisten liikuntaryhmät

Seuramme järjestää talvikaudella jumpparyhmiä aikuisille.

 

Lihaskunto & lihashuolto

Suoraman työväentalolla, to klo 20.00 - 21.30 (alkaa 5.9.2019)


Tehokasta lihaskuntoharjoittelua miehille ja naisille, välineinä jumppakuminauha ja käsipainot. Kehitämme tasapainoa, lihaskuntoa, keskivartalon hallintaa ja liikkuvuutta monipuolisin liikesarjoin. Lopuksi huolelliset venyttelyt ajan kanssa.
Ryhmän ohjaajana jatkaa fysioterapeutti Johanna Rajala. Toivotamme tervetulleiksi mukaan kaikki uudet ja jo ennestään tutut reippailijat!

Mukaan tarvitset: Sopivat jalkineet, jumppapatjan, vesipullon ja käsipainot (jumppakuminauhoja löytyy ohjaajalta lainattavaksi).

Talvikauden (syksy 2019-kevät 2020) hinta on 90€. 

 

 

Lihaskuntojumppa

 

Liuksialan koululla, pe klo 18.30-20.00 (alkaa 6.9.2019)


Tehokasta lihaskuntoharjoittelua miehille ja naisille, välineinä jumppakuminauha ja käsipainot. Kehitämme tasapainoa, lihaskuntoa, keskivartalon hallintaa ja liikkuvuutta monipuolisin liikesarjoin. Viimeisen vartin keskitymme kehoa huoltaviin venytyksiin.
Ryhmän ohjaajana jatkaa fysioterapeutti Johanna Rajala. Toivotamme tervetulleiksi mukaan kaikki uudet ja jo ennestään tutut reippailijat!

Mukaan tarvitset: Sopivat jalkineet, käsipainot, jumppapatjan ja vesipullon (jumppakuminauhoja löytyy ohjaajalta lainattavaksi).

Talvikauden (syksy 2019-kevät 2020) hinta on 90€.

 

 

Juoksukoulu

 

Kyötikkälän urheilukentällä/Suoraman työväentalolla, ma klo 19.30-20.30 (alkaa 23.9.2019)

 

Liikkumisen iloa juoksuun! Tunneilla tehdään harjoittelusisällöstä moniulotteista lajinomaisten oheisharjotteiden kautta. Kyseessä on juoksukoulu kaikentasoisille, josta saat tukea juoksutekniikkaan, vinkkejä lajin eri osa-alueiden harjoittamiseen, sekä paljon tarkoituksenmukaista ja kehittävää treeniä. Tunneilla pyritään huomioimaan myös lihaskunnon, liikkuvuuden ja lihashuollon osuudet omina harjoitteinaan.

Juoksukoulu aloitetaan Kyötikkälän urheilukentällä ja jatkamme ulkona niin pitkään, kun säät antavat periksi. Talven lähestyessä siirrymme harjoittelemaan sisälle Suoraman työväentalolle. Sisällä harjoittelu painottuu lihaskuntoon, liikkuvuuteen ja juoksijan fysiikkaan.

Mukaan tarvitset tarkoituksenmukaiset treenivaatteet ja -kengät sekä vesipullon.

Syyskauden (23.9. - 28.10.2019) hinta on 25€ (6 krt).

 

 

Tossua toisen eteen -reeniryhmä

 

Suoraman työväentalolla, ma klo 19.30-20.30 (alkaa 4.11.2019)

 

Ryhmässä kehitetään mm. kehonhallintaa, kuntoa sekä vahvistetaan eri lihasryhmiä. Tule mukaan haastamaan itseäsi koordinaatioliikkeistä reaktionopeuteen. Osallistujat pääsevät myös vaikuttamaan kertojen sisältöihin.

Mukaan tarvitset treenivaatteet ja -kengät sekä vesipullon.

Talvikauden (syksy 2019-kevät 2020) hinta on 50€ (n.14 kertaa)