Sporttileirit (3-11v)

Sporttileirit ovat loistava tapa viettää lomaa kivojen kavereiden ja monipuolisten aktiviteettien parissa. 

 

Kesäisin järjestämme Sporttileirejä Vallitun leirikeskuksessa ja talvella koulujen loma-aikoina Pikkolan urheilutalolla. 

Kaikilla sporttileireillä on luvassa liikkumista pelien, leikkien ja uusien lajikokeiluiden muodossa. Leirit tarjoavat lapsille paljon uusia elämyksiä ja liikunnallisia aktiviteetteja, yhdessä tekemisen riemua sekä uusia ystäviä ja runsaasti hauskanpitoa! 

Leirille osallistuvalla ei tarvitse olla tiettyä omaa lajia eikä erityisiä taitoja vaadita, vaan kuka tahansa voi osallistua. 

 

 

Talvisportti –päiväleiri 5-10-vuotiaille

Pikkolan koululla ma-to 26.2.-1.3.2018

 

Kangasalan Urheilijat järjestää talvilomaviikolla liikuntapainotteisen sporttileirin. Ohjattua toimintaa on leiripäivinä klo 9-15.

Leirillä on luvassa sporttailua pelien, leikkien ja lajikokeilujen muodossa ja lisäksi hauskanpitoa hyvässä seurassa.

Leirille osallistuvalla ei tarvitse olla tiettyä omaa lajia eikä erityisiä taitoja vaadita, vaan kaikki voivat osallistua. Leiriläisiä  jaetaan leirillä pienempiin ryhmiin ikänsä perusteella, näin voimme taata jokaiselle ikätasonsa mukaista toimintaa.

Leirin hinta on 60€/4pv tai 35€/2pv (sis., lounaan, välipalan, vakuutuksen ja ohjelman).

 

 

LISÄINFOA LEIREISTÄ

 

  • Jokainen leiriläinen saapuu paikalle omin kyydeillä

  • Leireille otetaan 20-40 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Lapsia jaetaan leireillä pienempiin ryhmiin, huomioiden ikä- ja kaveriasiat. Näin ollen voimme taata jokaiselle leiriläiselle ikätasolle sopivaa tekemistä. 
  • Leirien vastuu-ohjaajat ovat täysi-ikäisiä ja liikunta-alan ammattilaisia
  • Yöleireillä leiriläiset yöpyvät joko omissa teltoissa tai mökkimajoituksessa, 4-6 hengen mökeissä. Jokaiselta leiriltä on erikseen sovittaessa mahdollisuus lähteä yöksi kotiin.
  • Leirin hintaan sisältyy ruokailut, vakuutus ja ohjelma. Ruoka-aine allergiat pystytään huomioimaan, kun niistä saadaan tieto hyvissä ajoin etukäteen. Toivomme, että allergiat ilmoitetaan viimeistään 7 vrk ennen leiriä osoitteeseen ku68harrasteliikunta(at)gmail.com  (ellet niitä ole jo ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittanut)
  • Noin 2 viikkoa ennen leiriä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse leirikirje, jossa tarkempaa infoa leireistä
  • Peruutus: Ilmoittautuminen on peruttava viimeistään 7 vrk ennen leirin alkua tai sairaustapauksissa lähempänä leiriä lääkärintodistuksella. Myöhemmin peruttaessa järjestäjällä on oikeus perua 50% leirin hinnasta järjestelykulujen kattamiseksi.

Lisätietoa: Ida Puttonen p.0451201919 (parhaiten ma-to klo 10-12), ku68harrasteliikunta(at)gmail.com