Sporttileirit Vahderpään vapaa-aikakeskuksessa

KESÄLEIRIT VAHDERPÄÄN VAPAA-AIKAKESKUKSESSA 2020

 

                                         26.-28.6.2020                Vauhdikasta menoa -sporttileiri, 5-10v

                                         10.-12.7.2020               Kyllä lähtee -sporttileiri, 5-10v

 

Sporttileireillä on luvassa liikkumista pelien, leikkien ja uusien lajikokeiluiden muodossa. Leirit tarjoavat lapsille paljon uusia elämyksiä ja liikunnallisia aktiviteetteja, yhdessä tekemisen riemua sekä uusia ystäviä ja runsaasti hauskanpitoa.

Leirille osallistuvalla ei tarvitse olla tiettyä omaa lajia eikä erityisiä taitoja vaadita, vaan kuka tahansa voi osallistua. Leiriläisiä jaetaan leirin aikana pienempiin ryhmiin ikänsä perusteella, näin voimme taata jokaiselle ikätasonsa mukaista toimintaa.

Leirien tarkemmat aikataulut löydät ilmoittautumislomakkeelta. 


Yöpyminen tapahtuu 4-6 hengen huoneissa. Leireiltä on haluttaessa mahdollisuus lähteä yöksi kotiin. Leiriviikonlopun hinta on 70€ (sis. majoituksen, vakuutuksen, ruuat ja ohjelman). 

Vastuuohjaajina toimivat koulutetut yli 18-vuotiaat ohjaajat. 

 

  

LISÄINFOA LEIREISTÄ

 

  • Jokainen leiriläinen saapuu paikalle omin kyydeillä

  • Leireille otetaan 20-40 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Lapsia jaetaan leireillä pienempiin ryhmiin, huomioiden ikä- ja kaveriasiat. Näin ollen voimme taata jokaiselle leiriläiselle ikätasolle sopivaa tekemistä. 
  • Leirien vastuu-ohjaajat ovat täysi-ikäisiä ja liikunta-alan ammattilaisia
  • Yöleireillä leiriläiset yöpyvät joko omissa teltoissa tai leirikeskusmajoituksessa, 4-6 hengen huoneissa. Jokaiselta leiriltä on erikseen sovittaessa mahdollisuus lähteä yöksi kotiin.
  • Leirin hintaan sisältyy ruokailut, vakuutus ja ohjelma. Ruoka-aine allergiat pystytään huomioimaan, kun niistä saadaan tieto hyvissä ajoin etukäteen. Toivomme, että allergiat ilmoitetaan viimeistään 7 vrk ennen leiriä osoitteeseen ku68harrasteliikunta(at)gmail.com  (ellet niitä ole jo ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittanut)
  • Noin 2 viikkoa ennen leiriä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse leirikirje, jossa tarkempaa infoa leireistä

 

  • Peruutus: Ilmoittautuminen on peruttava viimeistään 7 vrk ennen leirin alkua tai sairaustapauksissa lähempänä leiriä lääkärintodistuksella. Myöhemmin peruttaessa järjestäjällä on oikeus periä koko leirin hinta järjestelykulujen kattamiseksi.