Yleisurheilukoulut (3-11v)

Urheilukoulussa harjoitellaan yleisurheilun peruslajitaitoja. Nopeus, ketteryys, tasapaino ja erilaiset liikkumistaidot kehittyvät kuin huomaamatta. Leikinomaisuus on toiminnan perusajatus, jonka pohjalta uusia taitoja opitaan. Erilaiset liikuntaleikit ovat urheilukoulussa tärkeässä osassa ja kauden aikana ehditäänkin oppia monia uusia leikkejä.

Urheilukoulussa ei korosteta kilpailullisuutta, vaan tärkeintä on hauska yhdessä tekeminen ja liikunnan riemu. Halutessaan yleisurheilukoululaiset voivat osallistua kesäkaudella viikkokisoihin, joissa on mahdollisuus tulla mittaamaan omia taitojaan ja kilpailemaan kannustavassa ilmapiirissä.

Yleisurheilukoulut etenevät kausittain (talvikausi ja kesäkausi). Aiempaa lajikokemusta ei tarvita vanhimpienkaan ryhmissä. Urheilukouluista on mahdollisuus halutessaan jatkaa kohti ympärivuotista ja kilpailemiseen tähtävää juniorivalmennusryhmätoimintaa


 

 

URHEILUKOULUT KESÄKAUSI 2020

 

TOIMINTAA JÄRJESTETÄÄN TILANTEEN SALLIESSA. Laskut lähetetään vasta toiminnan varmistuessa, joten voit turvallisin mielin ilmoittautua mukaan. 

 

 

PERHEURHEILUKOULU (2016-2017-syntyneet)

 

Perheurheilukouluissa tutustutaan moniin eri yleisurheilujaleihin ja välineisiin, pelien, leikkien ja lajisuoritusten kautta. Lapsi ja äiti, isä tai muu tuttu aikuinen pääsevät liikkumaan yhdessä ja iloitsemaan lapsen kehittymisestä. Luvassa on paljon hauskaa yhdessäoloa ja ryhmätyöskentelyä muiden kanssa!


 

YLEISURHEILUKOULUT (2012-2015-syntyneet)


Harjoittelun painopistealueina ovat perustaidot kuten juokseminen, hyppääminen, heittäminen ja tasapainoharjoittelu eri muodoissaan. Kauden aikana tutustutaan laajasti eri yleisurheilulajeihin. Liikunnan perustaitoja harjoitellaan paljon myös pelien ja leikkien kautta. Harjoituksissa kehitetään myös ryhmässä toimimisen taitoja.


 

YLEISURHEILUKOULU (2008-2011-syntyneet)


Harjoittelun painopiste siirtyy nuorempiin lapsiin verrattuna kohti tehokkaampaa yleisurheiluharjoittelua. Kauden aikana harjoitellaan kattavasti eri yleisurheilulajeja. Lajiharjoittelun lisäksi keskitytään perusominaisuuksien kuten nopeuden, kimmoisuuden, lihaskunnon ja kestävyyden harjoittamiseen.