Yleisurheilukoulut (3-11v)

Urheilukoulussa harjoitellaan yleisurheilun peruslajitaitoja. Nopeus, ketteryys, tasapaino ja erilaiset liikkumistaidot kehittyvät kuin huomaamatta. Leikinomaisuus on toiminnan perusajatus, jonka pohjalta uusia taitoja opitaan. Erilaiset liikuntaleikit ovat urheilukoulussa tärkeässä osassa ja kauden aikana ehditäänkin oppia monia uusia leikkejä.

Urheilukoulussa ei korosteta kilpailullisuutta, vaan tärkeintä on hauska yhdessä tekeminen ja liikunnan riemu. Halutessaan yleisurheilukoululaiset voivat osallistua kesäkaudella viikkokisoihin, joissa on mahdollisuus tulla mittaamaan omia taitojaan ja kilpailemaan kannustavassa ilmapiirissä.

Yleisurheilukoulut etenevät kausittain (talvikausi ja kesäkausi). Aiempaa lajikokemusta ei tarvita vanhimpienkaan ryhmissä. Urheilukouluista on mahdollisuus halutessaan jatkaa kohti ympärivuotista ja kilpailemiseen tähtävää juniorivalmennusryhmätoimintaa


 

URHEILUKOULUT TALVIKAUSI 2019-2020

Yleisurheilukouluissa harjoitellaan talvikaudella monipuolisesti erilaisia taitoja kuten ketteryyttä, tasapainoa ja reaktiokykyä, yleisurheilun lajiharjoitteita unohtamatta. Luvassa myös juoksuleikkejä, kehon hallintaa ja lihaskuntoa kohottavia harjoitteita. Lisäksi erilaiset pelit ja leikit ovat tärkeä osa jokaista urheilukoulukertaa. 

 

Syyskauden hinta 60€ (n. 12 krt) ja kevätkauden hinta 70€ (n. 14 krt)

 

 

Lisätietoa: Ida Puttonen p.0451201919 (parhaiten ma-to klo 10-12), ku68harrasteliikunta(at)gmail.com