Koripallojaoston esittely

Valmennuspäällikön Tervehdys

 

MOIKKA!

 

Olen Kangasalan Urheilijoiden koripallojaoston uusi puheenjohtaja, 09/2017 alkaen. Olen innoissani siitä, että saan olla mukana kehittämässä ja kasvattamassa Kangasalalaista koripalloa. 

 

Meilläkin on näkynyt Susijengin aloittama korisbuumi ja saleissa onkin käynyt todella mukava vilske.

 

Mutta vielä mahtuu mukaan. Tule kokeilemaan rohkeasti.

Toimintamme kasvaessa tarvitsemme erityisesti valmentajia. Ota rohkeasti yhteyttä jos toimintamme kiinnostaa sinua.

 

Ystävällisin koristerveisin

 

Mikko Kihlström; Valmennuspäällikkö

 

kangasalanurheilijatkoris@gmail.com

 

p. 0400-709480

 

Lisätietoa jaoston toiminnasta:

 

Kaudella 2018 - 2019 meillä on 4 joukkuetta: Minitytöt, Mikropojat ja Minipojat sekä C-pojat. 

 

Olemme kehittäneet ja kasvattaneet toimintaamme pitkäjänteisesti. Meillä on ammattitaitoiset valmentajat ja joukkueenjohtajat sekä paljon innokkaita ja talkoohenkisiä vanhempia. Joukkueemme ovat menestyneet mukavasti, ja taitojen kasvaessa tavoitteemme ovat yhä korkeammalla. Jaostomme toimintaa viitoittavat asettamamme visio, arvot ja tavoitteet.

 

Koripallo on vauhdikas laji, jossa koripallon lisäksi opitaan sääntöjen noudattamista, ryhmässä toimimista sekä koetaan onnistumisen riemua. Myös tappiot ja pettymykset opitaan hyväksymään. Harrastus on myös helppo aloittaa. Tarvitset vain sisäpelitossut, shortsit ja t-paidan. Lisäksi KU-68:ssa voit harrastaa koripalloa edullisesti. Talkootyöllä pyrimme pitämään harrastuksen kustannukset mahdollisimman alhaalla. Kaikki valmentajamme toimivat talkoopohjalta: varsinaisesta valmennustyöstä he eivät saa korvausta, mutta kulut korvataan ja koulutukset maksetaan.

 

Tiedot harjoituksista sekä yhteyshenkilöistä löydät joukkueiden ja pallokoulujen sivuilta. Jos haluat mukaan toimintaan ja/tai lisätietoa toiminnasta, niin ota yhteyttä joukkueiden valmentajiin tai joukkueenjohtajiin.

Tutustu harrastuksen sisältöön ja kausimaksuihin joukkueiden kausimaksut tai Pikkusudet-koriskoulun kausimaksut-kohdista, joiden kautta pääset myös ilmoittautumaan mukaan toimintaan.

***

Satu Eskelinen ja Arimo Siren perustivat Kangasalle mikro- ja minityttöjen koripallojoukkueen syksyllä 2005. Joukkue aloitti toimintansa Tampereen Pyrinnön suojissa. Toimintamahdollisuuksien parantamiseksi ja varmentamiseksi toiminta siirrettiin paikalliseen urheiluseuraan ja niinpä Kangasalan Urheilijat KU-68:n koripallojaosto perustettiin keväällä 2007.

 

Uusi jäsen otettiin lämpimästi vastaan seuraan toimintaan ja Kangasalan Urheilijat KU-68:n koripallotoiminnan aloittamisen kunniaksi järjestimme koripalloturnauksen 29.4.2007 Pitkäjärven Liikuntahallissa Kangasalla. Mukaan kutsuttiin Pirkanmaan kärkijoukkueet BC Nokia, Raholan Pyrkivä ja Tampereen Pyrintö. Nokian ja Raholan joukkueet olivat vielä liian kovia, mutta Pyrintö onnistuttiin voittamaan.

 

Virallisesti Kangasalan Urheilijat KU-68:n koripallojaosto aloitti toimintansa syksyllä 2007.