Joukkueiden kausimaksut

Voit tutustua koripalloon harjoituksissa ilmaiseksi kahden viikon ajan, tarvitset vain sisäliikuntavarusteet ja iloisen reippaan mielen. Kun päätät jatkaa harrastusta, hanki koripallo ja koripallotossut sekä ilmoittaudu ja maksa kausimaksu.

 

Kaudella 2017 - 2018 kausimaksu on syyskaudelta 90 euroa ja kevätkaudelta 90 euroa.

 

Kausimaksun voi maksaa kolmessa osassa, jolloin ensimmäinen osa (60€) maksetaan 30.8.2017, toinen osa (60€) maksetaan 15.11.2017 ja kolmas osa (60€) 15.2.2018 mennessä. 

 

Kausimaksuilla pelaaja saa harjoitusten ja pelien valmennuksen lisäksi käyttöönsä lämmittelypaidan ja varustekassin. Peliasua ja lämmittelypaitaa käytetään vain peleissä ja turnauksissa sekä erikseen sovittavissa tapahtumissa, jotta ne pysyvät edustavassa kunnossa.

 

Jaosto maksaa peli- ja turnausmatkat ja joukkuemaksut mahdollisuuksien mukaan. Pelaajat maksavat itse turnausten kisapassit.

 

Joukkueeseen ilmoittautuminen ja laskun tulostaminen tapahtuu Ilmari -ilmoittautumisjärjestelmän kautta. 

 

Pelaajalla tulee olla urheilu- ja kilpailutoiminnan kattava vakuutus. Sarjapeleihin pelaaja hankkii itse Koripalloliiton lisenssin.

 

Koripallojaosto voi anomuksesta myöntää maksuista alennusta tai maksuaikaa esim. työttömyyden tai muun syyn vuoksi, jotta lapsi voi jatkaa harrastusta. Anomus toimitetaan joukkueenjohtajalle.

 

Varainhankintaan tarvitaan jokaisen pelaajan ja vanhempien aktiivista mukanaoloa ja talkoohenkeä. Näin saamme pidettyä harrastuksen kustannukset mahdollisimman pieninä.