Kalajaos

 

Jaos on perustettu 6.2.1989. Jaos toimi tuolloin Pilkkijaoston nimellä ja sitä perustamassa olivat Raine Järvinen, Hannu Koskinen, Henry Kauranmäki, Martti Korteinen ja Pentti Säilä. Jaoston tarkoituksena on alusta asti ollut ylläpitää kalastusharrastusta Kangasalla. Tällä hetkellä jaostossa on 18 jäsentä.

 

Jaos järjestää 5 pilkkikilpailua talvisin ja 4 mato-ongintakisaa kesäisin,tilanne saattaa vaihdella kausittain.Ole mukana päättäjäisissä vaikuttamassa asiaan. Lisäksi talvikausi aloitetaan perinteisellä Kinkkukilpailulla. Talvikaudella yksi viidestä osakilpailusta on kolmen kalastusseuran yhteiset (KU-68 Kalastus, Kangasalan Kalaveikot ja Sahalahden Sahakalat) Kymppikisat. Kymppikisoissa punnitaan kymmenen suurinta ahventa. Kilpailupaikat päätetään aina kauden loputtua, päättäjäisissä.Tulevista kilpailuista ilmoitetaan jaoston tapahtumat-sivulla ja Kangasalan Sanomissa.

 

 

Kilpailujen säännöt:

 

Osallistumismaksu jokaiseen kilpailuun on 5€, joka maksetaan kilpailupaikalle tultaessa jaoston puheenjohtajalle.

 

Kilpailuja on 5 talvella ja 4 kesällä. Kesäkisat ovat kaiken kalan kisoja. Talvikisoissa on vain ahvenet kilpailukaloina. Poikkeuksen tekee kinkkukilpailu, joka on kaiken kalan kisa.  Yksittäisistä osakilpailuista ei jaeta palkintoja. Palkintoja tavoitellakseen tulee osallistua vähintään kolmeen osakilpailuun. Lopputuloksia laskettaessa huomioidaan kolme parasta tulosta.

 

Sarjat talvella : nuoret (alle 18v) ja yleinen 

 Kesällä on sekasarja eli kaikki kilpailee samassa sarjassa.

 

Osakilpailujen pisteytys: 

1. 25 pistettä

2. 22 pistettä

3. 20 pistettä

4. 18 pistettä, loput sijat laskevasti kahden pisteen välein

 

Kinkkukilpailu toimii erillisenä kilpailuna, jossa palkintona on lahjakortti.

Aamu Vesijärvellä.
Auringonlasku Ponsanselällä.
Teuvon verkkoporukan kuha,reilu 11kg.
Talven viimeinen kisa