Yleisurheilu

Kesäkaudesta 2017 lähtien seuran yleisurheilutoiminnassa on mahdollista harjoitella erikseen juniorivalmennusryhmissä, valmennusryhmissä ja yleisurheilukouluissa. 

 

Yleisurheilukoulut 3-11-vuotiaille

Yleisurheilukoulut kuuluvat kesäkaudesta 2018 lähtien harrasteliikuntajaoston alle. Lisätietoa yleisurheilukouluista TÄÄLTÄ.


 

Juniorivalmennusryhmät 9-12-vuotiaille

Kaikilla 9-12-vuotiailla kilpailuista kiinnostuneilla on mahdollisuus ilmoittautua juniorivalmennusryhmiin. Näissä ryhmissä harjoittelu keskittyy urheilukoulua tehokkaammin lajitaitojen ja perusominaisuuksien kehittämiseen. Harjoituksia on kaksi kertaa viikossa ja ne kestävät  1,5 tuntia urheilukoulun 45/60 min sijasta. Ryhmät muodostuvat 1-2 koulutetun valmentajan ympärille ja harjoituksia on ympärivuotisesti. Ryhmiin pääsemiseksi ei tarvita erikoislahjakkuutta, vaan innostunut asenne harjoittelua kohtaan on tärkeintä. Harjoittelun luonne on innostavaa ja tulevaisuuteen tähtäävää. Juniorivalmennusryhmiin osallistuvilta toivomme kilpailutoimintaan osallistumista, ainakin jossain määrin. 

Juniorivalmennusryhmään pääsy edellyttää aiempaa osallistumista yleisurheilukouluihin tai yleisurheilun kilpailutoimintaan.

Hinta kesäkaudelta 120€.

Kesäkausi 14.5. - 15.9.2019 Kyötikkälän urheilukentällä.

Treeniajat: tiistaisin ja torstaisin klo 18.30-20 ja sunnuntaisin klo 18-19.30.

                  


 

Valmennusryhmät yli 12-vuotiaille

 

Yli 12-vuotiaat urheilijat harjoittelevat valmennusryhmissä, jotka tarjoavat urheilijoilleen tehokasta kilpailuihin tähtäävää nuorisovalmennusta. Ryhmät muodostuvat 1-2 koulutetun valmentajan ympärille ja harjoituksia on ympärivuotisesti, 2-4 kertaa viikossa. Kaikista ei tietenkään voi eikä tarvitsekaan tulla huippu-urheilijoita, mutta tärkeimmät kriteerit valmennusryhmiin pääsyssä ovat innostus harjoittelua kohtaan ja jonkin asteinen halu osallistua kilpailuihin. 

Valmennusryhmään pääsy edellyttää aiempaa osallistumista yleisurheilukouluihin, aiempaa kokemusta yleisurheilun kilpailutoiminnasta tai muuta lajitaustaa esim. voimistelu.

Hinta kesäkaudelta 120€.

Kesäkausi 14.5. - 15.9.2019 Kyötikkälän urheilukentällä.

Treeniajat: tiistaisin ja torstaisin klo 18.30-20 ja sunnuntaisin klo 18-19.30.